woensdag 10 juni 2015

Nieuwe oven voor Kleistad

We zijn in de zeer gelukkige omstandigheid geweest dat we onlangs een groot formaat oven hebben kunnen aanschaffen. Kleistad is mede mogelijk gemaakt doordat we onze ovens in bruikleen konden krijgen. Doordat we een vliegende start hebben gemaakt en het vertrouwen hebben gekregen van onze huidige leden, konden we een eigen oven aanschaffen.
Op de foto zie je de oven nog staan in de garage bij haar oude eigenaresse. Inmiddels is de verhuizing achter de rug. En staat de oven nu dus op de plek van de grote rode oven.

Kleistad open tijdens de zomervakantie

Door de inzet van onze huidige leden zijn we open tijdens de zomervakantie. Als lid van Kleistad kun je dan toch lekker blijven werken aan je kleiprojecten. Van 13 juli tot en met 21 augustus zijn we 3 dagdelen per week open. Op woensdag middag van 13.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.30 tot 14.30 uur.

Kleicursus voor kinderen in Kleistad

De workshop kleien voor kinderen die we hebben georganiseerd in de meivakantie was een groot succes. Daarom hebben we nu besloten deze in cursus vorm van 8 lessen aan te bieden op woensdagmiddag vanaf begin september.
Zie voor informatie de flyer en onze updates op de website of stuur een mailtje  naar info@kleistad.nl

Kleistad Seizoen 2015-2016 onze nieuwe flyer is klaar

Wist je al dat je als onbeperkt lid van Kleistad je 30% korting
krijgt op onze cursus en workshop aanbod?